Photoderm AKN Mat SPF 30

Kettős hatású mattító krém magas fényvédelemmel a bőrhibák kialakulásának megelőzése

Speciális fényvédelem

Kombinált, zsíros bőr Aknéra hajlamos bőr

Cellular bioprotection™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

Bőrgyógyászok visszajelzése alapján az esetek 74%-ában javultak a pattanásos tünetek.*

 • Az egyedülálló Fluidactiv® szabadalom biológiai úton szabályozza a faggyú minőségét. Így megelőzi a pórusok eltömődését és megakadályozza a pattanások kialakulását, amelyek napfény hatására gyakran súlyosabb formában jelennek meg.
 • A felületi UVA/UVB fényvédő hatás (szűrési rendszer) mellett a Photoderm AKN Mat fluid valódi belső biológiai védelmet nyújt: Cellular Bioprotection®.
 • Matt hatást biztosít, nem ragad, színtelen. Nem komedogén. Vízálló.
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  A BIODERMA innovációja, a Photoderm AKN Mat krémben megtalálható Fluidactiv ™ szabadalom biológiailag szabályozza a faggyú minőségét és mennyiségét, hogy megakadályozza a pórusok eltömődését, és a pattanások megjelenését, amelyek gyakran súlyosbodnak a napfényes időszakok után (visszaütő hatás).

  Ezen felül, a felületi UVA/UVB fényvédő hatás (szűrési rendszer) mellett a Photoderm AKN Mat krém valódi belső biológiai védelmet nyújt: Cellular Bioprotection®.
  Ez a különleges szabadalom megőrzi, illetve stimulálja a bőr védelmi rendszerét (immunitását) napsugárzás közben.

  Face Arc
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Naponta többször, amikor a bőr napfénynek van kitéve

  • Lépés 1 Vidd fel egyenletesen és bőségesen bőrödre, mielőtt napfényre mennél (a kisebb mennyiségben való alkalmazás csökkenti a fényvédelem hatásfokát).
  • Lépés 2 Gyakran alkalmazd újra, főleg úszás és sportolás előtt és után.

  Ne tedd ki a csecsemőket és kisgyerekeket közvetlen napfénynek.A túlzott napsugárzás káros az egészségre.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  A zsíros, pattanásokra hajlamos bőrt a túlzott faggyútermelés jellemzi. A klinikai tünetek általában a mitesszerek, komedók, mikrociszták és a különféle pattanások.

  Klinikailag bizonyított hatékonyság

  Mattító hatás
  8 óra alatt -18.2% -kal csökkenti a faggyú mennyiségét (1)

  Források megtekintése

  Megakadályozza a bőrproblémák kialakulását
  Bőrgyógyászok visszajelzése alapján az esetek 74%-ában javultak a pattanásos tünetek. (2)
  Az elváltozások száma az alanyok 77%-ánál csökkent (2)

  Vízálló
  Photoderm AKN Mat SPF30 átlagos víz visszataszító aránya > 50% két 20 perces fürdés után (3)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Annak érdekében, hogy a bőr megvédje magát a napfény okozta sejtkárosodástól, olyan természetes védőmechanizmusokra támaszkodik, amelyek időnként elégtelennek bizonyulhatnak. Ez a szabadalmaztatott komplex megerősíti a sejtszintű védelmet és növeli a bőr toleranciaszintjét, ezáltal ellenállóbá válik a napsugárzás negatív hatásaival szemben. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A faggyú összetételének változása felelős lehet a bőrhibák kialakulásáért. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza a faggyú besűrűsödését, valamint megakadálolyozza a pórusok eltömődését és minimalizálja a bőrhibák megjelenését.

  Összetevők listája