Photoderm AR SPF 50+

Nagyon magas fényvédelem bőrpír és kipirosodás ellen.

Speciális fényvédelem

Kipirosodásra hajlamos érzékeny bőr

Cellular bioprotection™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Klinikai tesztek által bizonyított hatékonyság


Megfelelő vagy kiváló hatékonyság az esetek 80% -ában. *

  • Nagyon magas UVA / UVB kipirosodás elleni védelmet nyújt az UV sugarak káros hatásaival szemben (napégés, napallergia stb.)
  • Csökkenti és megakadályozza a bőrpír kialakulását
  • Véd a sejtkárosodás és a bőr korai öregedése ellen
  • A természetes színezett textúrának köszönhetően kiegyenlíti az arcszínt

Nem komedogén - Illatanyagot nem tartalmaz - Vízálló

Források megtekintése
Értékesítőhelyek

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A felületi UVA/UVB fényvédő szűrők mellett a Photoderm AR krém valódi belső biológiai védelmet nyújt: Cellular Bioprotection™ szabadalom. Ez a különleges szabadalom megőrzi és serkenti a bőr védelmi rendszerét (immunitását) napozás közben.

A Photoderm AR krémben található Rosactiv® szabadalom közvetlenül a vaszkuláris endoteliális növekedési faktorra hat, amely a bőr hajszálereinek kitágulásáért, az erek falának meggyengüléséért és ennek következtében a bőr kipirosodásáért felelős egyik fő faktor. Az enoxolon, amely egy édesgyökérből kivont molekula, nyugtatja a bőrpírt.

Az enyhén színezett textúra a különböző bőrtípusokhoz igazodva, egyenletesvé teszi az arcszínt és minimalizálja a bőrpír kialakulását. Könnyed textúra, amely gyorsan felszívódik, és kényelmes viseletet biztosít.

Face FACE
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Naponta többször, amikor a bőr napfénynek van kitéve.

  • Lépés 1 Vidd fel egyenletesen és bőségesen bőrödre, mielőtt napfényre mennél (kisebb mennyiségben való alkalmazás csökkenti a fényvédelem hatásfokát).
  • Lépés 2 Gyakran alkalmazd újra, főleg úszás és sportolás előtt és után.

Egészséges bőrön használd. Ne tedd ki a csecsemőket és kisgyerekeket közvetlen napfénynek. A túlzott napozás káros az egészségre.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A bőrpír elsősorban a bőr apró ereinek tágulásának és gyengülésének köszönhető. A szabadalmaztatott Rosactiv ™ komplex a hajszálerek módosulásának okaira hat.

Klinikailag bizonyított hatékonyság

Optimális védelmet biztosít

Kitűnő védelem: 100% (1)


Kiegyenlíti az arcszínt

Kellemes textúra: 95% (1)

Kellemes szín: 90% (1) "

Források megtekintése

Megfelelő vagy kiváló hatékonyság az esetek 80% ában (3)

Csökkenti és megakadályozza a bőrpír kialakulását
A kipirosodás csökken: 64% (2) 

Források megtekintése
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Annak érdekében, hogy a bőr megvédje magát a napfény okozta sejtkárosodástól, olyan természetes védőmechanizmusokra támaszkodik, amelyek időnként elégtelennek bizonyulhatnak. Ez a szabadalmaztatott komplex megerősíti a sejtszintű védelmet és növeli a bőr toleranciaszintjét, ezáltal ellenállóbá válik a napsugárzás negatív hatásaival szemben.

A bőr kipirosodása elsősorban a hajszálerek tágulásának és gyengülésének köszönhető. Ez a szabadalmaztatott komplex olyan faktorokra gyakorol hatást, amelyek hozzájárulnak a vérerek elváltozásaihoz.

Összetevők listája