Photoderm AR SPF 50+

Nagyon magas fényvédelem bőrpír és kipirosodás ellen.

Speciális fényvédelem

Kipirosodásra hajlamos érzékeny bőr

Cellular bioprotection™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Klinikai tesztek által bizonyított hatékonyság


Megfelelő vagy kiváló hatékonyság az esetek 80% -ában. *

 • Nagyon magas UVA / UVB kipirosodás elleni védelmet nyújt az UV sugarak káros hatásaival szemben (napégés, napallergia stb.)
 • Csökkenti és megakadályozza a bőrpír kialakulását
 • Véd a sejtkárosodás és a bőr korai öregedése ellen
 • A természetes színezett textúrának köszönhetően kiegyenlíti az arcszínt
 • Nem komedogén - Illatanyagot nem tartalmaz - Vízálló
  Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  A felületi UVA/UVB fényvédő szűrők mellett a Photoderm AR krém valódi belső biológiai védelmet nyújt: Cellular Bioprotection™ szabadalom. Ez a különleges szabadalom megőrzi és serkenti a bőr védelmi rendszerét (immunitását) napozás közben.
  A Photoderm AR krémben található Rosactiv® szabadalom közvetlenül a vaszkuláris endoteliális növekedési faktorra hat, amely a bőr hajszálereinek kitágulásáért, az erek falának meggyengüléséért és ennek következtében a bőr kipirosodásáért felelős egyik fő faktor. Az enoxolon, amely egy édesgyökérből kivont molekula, nyugtatja a bőrpírt.

  Az enyhén színezett textúra a különböző bőrtípusokhoz igazodva, egyenletesvé teszi az arcszínt és minimalizálja a bőrpír kialakulását. Könnyed textúra, amely gyorsan felszívódik, és kényelmes viseletet biztosít.

  Face Arc
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Naponta többször, amikor a bőr napfénynek van kitéve.

  • Lépés 1 Vidd fel egyenletesen és bőségesen bőrödre, mielőtt napfényre mennél (kisebb mennyiségben való alkalmazás csökkenti a fényvédelem hatásfokát).
  • Lépés 2 Gyakran alkalmazd újra, főleg úszás és sportolás előtt és után.

  Egészséges bőrön használd. Ne tedd ki a csecsemőket és kisgyerekeket közvetlen napfénynek. A túlzott napozás káros az egészségre.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.


  A bőrpír elsősorban a bőr apró ereinek tágulásának és gyengülésének köszönhető. A szabadalmaztatott Rosactiv ™ komplex olyan működésen alapul, amely a hajszálerek módosulásának okaira hat.

  Klinikailag bizonyított hatékonyság

  Optimális védelmet biztosít
  Kitűnő védelem: 100% (1)

  Kiegyenlíti az arcszínt
  Kellemes textúra: 95% (1)
  Kellemes szín: 90% (1) "

  Források megtekintése

  Megfelelő vagy kiváló hatékonyság az esetek 80% -ában (3)

  Csökkenti és megakadályozza a bőrpír kialakulását
  A kipirosodás csökken: 64% (2) "

  Források megtekintése
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Annak érdekében, hogy a bőr megvédje magát a napfény okozta sejtkárosodástól, olyan természetes védőmechanizmusokra támaszkodik, amelyek időnként elégtelennek bizonyulhatnak. Ez a szabadalmaztatott komplex megerősíti a sejtszintű védelmet és növeli a bőr toleranciaszintjét, ezáltal ellenállóbá válik a napsugárzás negatív hatásaival szemben. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A bőr kipirosodása elsősorban a bőr hajszálereinek tágulásának és gyengülésének köszönhető. Ez a szabadalmaztatott komplex olyan faktorokra gyakorol hatást, amelyek hozzájárulnak a vérerek elváltozásaihoz. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája