Photoderm Brume solaire SPF 30

Fényvédő testpermet, amely nem igényel elkenést

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Érzékeny bőr

Cellular bioprotection™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (3 éves kortól)

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Easy to use Könnyű használat

A tesztelők 96%-a kellemesnek találta a textúrát *

  • Magas védelmet nyújt az UVA-UVB teljes spektrumán, és véd az UV sugarak és a szabadgyökök káros hatásaitól az antioxidáns hatóanyagának köszönhetően
  • Könnyen alkalmazható, a permet állagnak köszönhetően
  • Azonnal frissítő hatást biztosít

Elkenést nem igényel - Nedves bőrre is felvihető - Multifunkcionális szórófej, folyamatos permet eloszlatás - Nem komedogén - Kiváló vízállóképesség

Források megtekintése
Értékesítőhelyek

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A bőrgyógyászati UVA / UVB szűrők és az antioxidáns hatóanyag exkluzív kombinációja optimális védelmet nyújt az UV sugarak káros hatásaival szemben.

Body Test
Face FACE
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Napozás előtt és két óra elteltével.

  • Lépés 1 Permetezd egyenletesen bőrödre, a flakont tartsd 20 cm-re (kisebb mennyiségben való alkalmazás csökkenti a fényvédelem hatásfokát).
  • Lépés 2 Permetezd a tenyeredbe, mielőtt az arcra felvinnéd.
  • Lépés 3 Gyakran alkalmazd újra, főleg úszás és sportolás előtt és után.

Alkalmazd egészséges bőrre. A termék színét a szűrők különböző kombinációja adja. Kerüld a ruhával való érintkezést. Csecsemőket és kisgyermekeket ne tegyél ki közvetlen napsütésnek! A túlzott napsugárzás egészségkárosító hatású lehet.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Nem minden bőrtípus reagál azonos módon a napsugárzásra, mivel mindenkinek megvan a maga fényérzékenysége, amelyet fototípusa jellemez.

Azonnali frissítő hatást biztosít

92% szerint a textúra frissítő *


Könnyen újra alkalmazható

96% kellemesnek találta a textúrát *


Az önkéntesek 100%-a úgy találta, hogy a termék könnyen használható, és ez ideális a férfiak számára, valamint a hajas fejbőrön is jól alkalmazható *

Az önkéntesek 96% -a találta úgy, hogy a textúra és a csomagolás kitűnő edzéshez *

Források megtekintése

Kitűnő vízállóképesség (2)

Források megtekintése
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Annak érdekében, hogy a bőr megvédje magát a napfény okozta sejtkárosodástól, olyan természetes védőmechanizmusokra támaszkodik, amelyek időnként elégtelennek bizonyulhatnak. Ez a szabadalmaztatott komplex megerősíti a sejtszintű védelmet és növeli a bőr toleranciaszintjét, ezáltal ellenállóbá válik a napsugárzás negatív hatásaival szemben.

Összetevők listája