Photoderm Huile BRONZ SPF50+

Száraz olaj, ami aktiválja és meghosszabbítja a bőr barnulási folyamatait.

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Barnulást elősegítő fényvédelem Érzékeny bőr

Cellular protection szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Bizonyított hatékonyság

Fenntartja a természetes barnulást a használók 94%-ánál*

PHOTODERM HUILE BRONZ SPF50+

  • Nagyon magas UVA/UVB védelmet garantál
  • CELLULÁRIS VÉDELEM: az antioxidáns E-vitaminnak köszönhetően védi a sejteket az oxidatív stressztől
  • Stimulálja, felerősíti és hosszan megőrzi a természetes barnaságot
  • Táplál és hidratál, miközben szépíti a bőrt

Arcra, testre és hajra - Láthatatlan textúra - Nem ragad - Nem zsíros - Illatosított - Nagyon jó tolerancia - Nem komedogén - Nedves vagy száraz bőrön alkalmazható - Nagymértékben víz- és izzadságálló

Források megtekintése

Ez a címke garantálja, hogy fényvédő termékeink ártalmatlanok a vízi ökoszisztémára*.

*Korallok, mikroalgák NF ISO 10253, Daphnia OECD 202.

Aquatic Ecosystem logo

 

 

 

 

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Napsütés esetén, bőrünket kétféle UV-sugárzás éri, UVA és UVB-sugárzás, melyek felelőssé tehetőek a következő hatásokért:
- barnulás vagy leégés 
- oxidatív stressz és a bőr immunvédelmének csökkenése, ami olyan látható hatásokhoz vezet, mint a bőröregedés és a bőrrák.

Ezen hatások elkerülése és a bőr szűrőkkel való túlterhelése helyett a BIODERMA megalkotta a CELLULAR PROTECTION szabadalmat. Az UVA/UVB szűrők hatásának teljessé tétele érdekében megvédi a sejteket az oxidatív stressztől , köszönhetően az E-vitaminnak amely egy erős antioxidáns.

A BRONZ komplex, a BIODERMA innovációja, ami megvédi bőrödet a naptól, anélkül, hogy a barnulást veszélyeztetné és serkenti a természetes biológiai barnulási folyamatot .

Face Arc
Body Test
Hair and scalp Haj és fejbőr
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Vidd fel naponta többször, napozás esetén. Használható arcra, tesre és hajra is.

  • Lépés 1 Egyenletesen és vastagon vidd fel a bőrödre napozás előtt (kis mennyiségű termék használata csökkenti a fényvédelem szintjét).
  • Lépés 2 Úszást és törölközést követően használd újra.
  • Lépés 3 Permetezd a kezedbe, mielőtt az arcodon használnád.

Kerüld a textíliákkal való érintkezést. Felnőttek számára. Szembe kerülés esetén, azonnal öblítsd le alaposan. A csecsemőket és kisgyermekeket tartsd távol a naptól. A túl erős napsugárzás egészségkárosító lehet. Ne tartózkodj túl sokáig a napon.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Nem minden bőrtípus reagál egyformán a napsugárzásra, mert minden egyénnek megvan a saját fényérzékenysége, amelyet a fototípusa jellemez.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Táplál

100% - táplálja a bőrt (1)


Átlátszó

90% - láthatatlan textúra (1)


Könnyen használható

Száraz vagy nedves bőrre is felvihető (2)

Források megtekintése

Megvédi a sejteket az oxidatív stressztől a CELLULAR BIOPROTECTION-nak köszönhetően.

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Annak érdekében, hogy a bőr megvédje magát a napfény okozta sejtkárosodástól, olyan természetes védőmechanizmusokra támaszkodik, amelyek időnként elégtelennek bizonyulhatnak. A sejtszintű védelem blokkolja a szabadgyökök reakcióit, ezáltal védi a sejtmembáronokat. Védi a bőrt a fény általi öregedéstől és erősíti a barrier funkciót.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com