Photoderm MAX Brume solaire SPF 50+

Fényvédő testpermet amely nem igényel elkenést

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Érzékeny bőr

Cellular bioprotection™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (3 éves kortól)

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Easy to use Könnyű használat

A tesztelők 96%-a kellemesnek találta a textúrát *

 • Magas védelmet nyújt az UVA-UVB teljes spektrumán, és véd az UV sugarak és a szabadgyökök káros hatásaitól az antioxidáns hatóanyagának köszönhetően
 • Könnyen újra alkalmazható, a permet állagnak köszönhetően
 • Azonnal frissítő hatást biztosít
 • Elkenést nem igényel - Nedves bőrre is felvihető - Multifunkcionális szórófej, folyamatos permet eloszlatás- Nem komedogén - Kiváló vízállóképesség
  Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  A bőrgyógyászati UVA / UVB szűrők és az antioxidáns hatóanyag exkluzív kombinációja optimális védelmet nyújt az UV sugarak káros hatásaival szemben.

  Body BODY
  Face FACE
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Napozás előtt és két óra elteltével.

  • Lépés 1 Permetezd egyenletesen bőrödre, a flakont tartsd 20 cm-re (kisebb mennyiségben való alkalmazás csökkenti a fényvédelem hatásfokát).
  • Lépés 2 Permetezd a tenyeredbe, mielőtt az arcra felvinnéd.
  • Lépés 3 Permetezd egyenletesen, a flakont tartsd 20 cm-re bőrödtől.

  Alkalmazd egészséges bőrre. A termék színét a szűrők különböző kombinációja adja. Kerüld a ruhával való érintkezést. Csecsemőket és kisgyermekeket ne tegyél ki közvetlen napsütésnek! A túlzott napsugárzás egészségkárosító hatású lehet.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  Nem minden bőrtípus reagál azonos módon a napsugárzásra, mivel mindenkinek megvan a maga fényérzékenysége, amelyet fototípusa jellemez.

  Azonnali frissítő hatást biztosít
  92% szerint a textúra frissítő *

  Könnyen újra alkalmazható
  96% kellemesnek találta a textúrát *

  Az önkéntesek 100% -a úgy találta, hogy a termék könnyen használható, és ez ideális a férfiak számára, valamint a hajas fejbőrön is jól alkalmazható *
  Az önkéntesek 96% -a találta úgy, hogy a textúra és a csomagolás kitűnő edzéshez *

  Források megtekintése

  Kitűnő vízállóképesség (2)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Annak érdekében, hogy a bőr megvédje magát a napfény okozta sejtkárosodástól, olyan természetes védőmechanizmusokra támaszkodik, amelyek időnként elégtelennek bizonyulhatnak. Ez a szabadalmaztatott komplex megerősíti a sejtszintű védelmet és növeli a bőr toleranciaszintjét, ezáltal ellenállóbá válik a napsugárzás negatív hatásaival szemben.

  Összetevők listája