Sébium Hydra

Hidratáló és nyugtató hatású kompenzáló kezelés a bőrgyógyászati kezelések következtében meggyengült, kiszáradt és irritált aknés bőr számára

Mindennapi bőrápolás

Aknéra hajlamos bőr

Fluidactiv™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Bizonyított hatékonyság

A bőr 24 órán keresztül hidratált..*

  • Intenzíven hidratál
  • Csökkenti a feszülő érzést.
  • Enyhíti a kipirosodást, megkönnyebbülés a bőrnek

Kiváló tolerancia - Nem komedogén - Sminkalapként is használható

Források megtekintése
Értékesítőhelyek

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A Sébium Hydra kifejezetten a bőrgyógyászati kezelések ideiglenes mellékhatásainak biológiai ellensúlyozására készült:

  • A Sébium Hydra krémben található hidratáló (glicerin) és restrukturáló (ceramidok) hatóanyagok kezelik a hámlást és a feszülő bőr érzetét.
  • Erős bőrnyugtató hatóanyagai (enoxolon, allantoin) csökkentik a kipirosodást és megnyugtatják a bőrt.
  • A Fluidactiv® egyedülálló szabadalmi komplex, biológiailag szabályozza a faggyú minőségét, meggátolja a pórusok elzáródását és csökkenti a bőrhibák kialakulásának kockázatát.

Face FACE
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Naponta egyszer vagy kétszer

  • Lépés 1 Vidd fel naponta egyszer vagy kétszer a Sébium habzó géllel vagy a Sébium H2O arc- és sminklemosó micellás vízzel megtisztított bőrre.
  • Lépés 2 Gyengéden masszírozd a bőrbe amíg fel nem szívódik.

Amennyiben a probléma továbbra is fennáll, fordulj egészségügyi szakemberhez.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Az izotretinoin olyan hatóanyag, amely súlyos és / vagy rezisztens aknés bőrt kezel. Kizárólag a bőrgyógyászok írják fel, akik tisztában vannak a szükséges orvosi felügyelettel és annak mellékhatásaival. Ez a nagyon hatékonynak elismert kezelés „dózis függő” és betegenként eltérő mellékhatásokat idéz elő: kiütés (különösen a kezelés elején), bőrfeszülés, száraz bőr, hámlás, vörös területek, száraz és repedezett ajkak stb. Esztétikailag és érzelmileg is nehéz lehet az izotretinoin használatával élni. A betegek hajlamosak abbahagyni a kezelést az intenzív mellékhatások miatt. Éppen ezért a kezeléssel járó mellékhatások javítása érdekében kiegészítő segítségre van szükség.

Klinikailag bizonyított hatékonyság

Hidratál

A bőr hidratált: 97% (1)


Csökkenti a feszülő érzést

A bőr puha és nyugodt: 100% (2)


Nyugtatja a bőrt

Azonnali komfortérzet: 97% (1)

Források megtekintése

Hidratál

A bőr 24 órán keresztül hidratált (3)


Csökkenti a bőr feszülő érzetét

Feszülő érzet: -59% (1)


Nyugtat

Megnyugtatja az irritált bőrt: 95% (1)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A faggyú összetételének változása felelős lehet a bőrhibák kialakulásáért. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza a faggyú besűrűsödést, valamint megakadályozza a pórusok eltömődését és minimalizálja a bőrhibák megjelenését.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája