Sensibio Defensive Rich

Nyugtató hatású krém, mely megerősíti az érzékeny és érzékennyé vált bőr védelmét a mindennapi irritáló faktorokkal szemben.

Mindennapi bőrápolás

Érzékeny és érzékennyé vált bőr

Defensive Technológia

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

A bőr védetté válik a külső agressziókkal szemben: 94% (1)

SENSIBIO DEFENSIVE RICH

 • Azonnal és tartósan nyugtatja a bőrt
 • Megerősíti a bőr barriert
 • Megvédi a bőrt az irritáló faktorokkal szemben
 • 12 órás hidratáló és tápláló hatás
 • Javítja az érzékeny bőrű emberek életminőségét
 • A készítmény gazdag és védelmező textúrája gyorsan beszívódik, és tartósan hidtarálja a bőrt.

Nagyon jó tolerancia - Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt - Illatanyagot nem tartalmaz - Jó sminkalap

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Az érzékeny és érzékennyé vált bőr számára kifejlesztett ökobiológiai áttörés, a DEFENSIVE TECHNOLÓGIA mindkét típusú érzékenységre hat. Megerősíti a bőr saját védelmét, még akkor is, ha irritáló környezeti faktorokkal kell szembenéznie, ezáltal javítja az érzékeny bőrűek életminőségét . A DEFENSIVE TECHNOLÓGIA az érzékeny bőr okaira hatva megakadályozza a környezet és az életmód által kiváltott bőrérzékenységet, valamint megállítja az érzékeny bőr súlyosbodásáért felelős ördögi kört:

 • Védő hatás: a karnozin és az E-vitamin összetevők erős antioxidáns hatásúak, ezáltal védik a bőrt az agressziókkal szemben.
 • Erősítő hatás: a tetrapeptid -  a bőr  barrier (védőréteg) funkció kulcsfontosságú elemeinek termelésének köszönhetően - az epidermisz hatékony helyreállításához vezet.
 • Nyugtató hatás: a vörös zsálya polifenolok korlátozzák a bőr túlérzékenyégét.


A Sensibio Defensive rich-et úgy alkottuk meg, hogy napi szinten támogassa a bőrt az érzékenység kezelésében, függetlenül annak eredetétől, és javítsa az érzékeny bőrűek életminőségét.

Face Arc
Neck Nyak

Alkalmazd reggel és este arcodon és nyakadon, miután alaposan megtisztítottad valamely Sensibio tisztító termékkel.

 • Lépés 1 Vidd fel a Sensibio Defensive Rich terméket az arcodra és a nyakadra.
 • Lépés 2 Gyengéden masszírozd a bőrödbe a készítményt amíg be nem szívódik.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Az érzékeny bőrű emberek fokozottabban reagálnak a minennapi irritáló faktorokkal szemben és gyakran ideiglenes vagy állandó diszkomfort érzést tapasztalhatnak bőrükön. Az érzékeny bőr elveszítheti a bőr barrier (védőréteg) funkcióit, ezáltal képtelen helyreállítani a saját védekező képességét. Az érzékeny bőr kialakulásának két oka lehet: biológiai működési zavarból adódó természetes érzékenység vagy környezeti és életmódbeli tényezők által kiváltott érzékenység. Bizonyos környezeti (környezetszennyezés, UV-sugárzás stb.) és életmódbeli (stressz, étrend stb.) tényezők érzékennyé tehetik a bőrt, vagy akár fokozhatják a már érzékeny bőr reakciókészségét, így valójában bármelyik bőrtípus érzékennyé válhat.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Nyugtat

 • Kellemes bőr érzet: 98% (1)
 • Csökkenti a diszkomfort érzést: -96% a készítmény alkalmazását 3 perccel követően (2)

Megvéd

 • Megerősíti a bőr saját védelmét: 96% (1)

Források megtekintése

Nyugtat

 • Megnyugtatja a bőrt: 97%

Megerősít

 • A bőr ellenállóbbá válik: 90% (1)

Hidratál

 • Hidratáló hatás:  96% (3)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Az érzékeny bőr lehet természetes vagy kiválthatják külső irritáló faktorok. Ez a technológia az érzékenységet kiváltó okokra hat és megnyugtatja a bőrt, véd az oxidatív stressztől és megerősíti a barrier funkciót a mindennapi irritáló tényezőkkel szemben.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com

BIODERMA termékfotó, Sensibio H2O 500ml, micellás víz érzékeny bőrre

Lemosást nem igénylő tisztító

Érzékeny bőr Normál bőr

Micellás technológia

Sensibio H2O

Tisztító és nyugtató hatású arc- és sminklemosó micellás víz, érzékeny bőrre.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Lemosást igénylő tisztító

Érzékeny bőr

D.A.F. szabadalom

Sensibio Gel moussant

Micellás tisztító gél, mely tiszteletben tartja a bőr érzékenységét.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Lemosást nem igénylő tisztító

Érzékeny bőr Normál, kombinált bőr

Toleridine™ szabadalom

Sensibio Lait

Lemosást nem igénylő sminkeltávolító tej, mely gyengéden tisztítja az érzékeny bőrt.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik