Napsugarak_ellen_védekező_kezek

Napozáskor a bőrünk leégésének és a sejtek károsodásának kockázatát vállaljuk. Az UVB sugarak felelősek a leégésért, amely a bőr külső rétegeinek gyulladásos reakciójaként jön létre. Az UVA sugarak felgyorsítják a bőr öregedését és károsítják a bőr mélyebb rétegeit, sejtjeit.

A bőrrák egyik legismertebb fajtája, a melanóma, főként az UV-sugárzás hatására alakul ki. Tény, hogy minél jobban ki vagyunk téve a napsugárzásnak, annál nagyobb a bőrrák kialakulásának kockázata. Mivel a bőrkárosodás idővel felhalmozódik, ezért, már az első leégés is nagy szerepet játszik a bőrünk egészségének károsodásában.

Gyakran meglepő tény, hogy a bőrrák bárhol kialakulhat, nem csak a rendszeresen napsugárzásnak kitett területeken, például az arcon, a karokon és a lábakon. Ezért a megelőzés; különösen a nap elleni védelem tetőtől talpig nagyon fontos.

Napvédelem-háttér
Használj fényvédőt A fényvédők rendszeres, gyermekkortól való alkalmazása a legjobb védekezés. A fényvédelem rendszeres használata már korán a legerősebb védekezés a bőrrák kialakulása ellen. A 15-nél magasabb SPF-fel rendelkező széles spektrumú fényvédő napi használata 50% -kal csökkenti a melanóma kockázatát.
póló
Öltözz fel Napon tartózkodás esetén viselj hosszú, a bőrödet megfelelően takaró ruházatot, UV-védelemmel ellátott napszemüveget és széles karimájú kalapot, arcbőröd megóvása érdekében.
Strand_napernyő
Kerüld a közvetlen napnak való kitettséget Amikor lehetséges tartózkodj árnyékban, különösen 10:00 -16:00 óra között, amikor a nap a legerősebben süt.
doktor
Rendszeres bőrvizsgálatok Havi önvizsgálatok és évente szűrővizsgálatok ajánlottak a bőrgyógyásznál

Jó tudni

A rendszeres bőrvizsgálatoknak köszönhetően a bőrrák kialakulása diagnosztizálható. Valójában ez egy látható tünetekkel járó betegség, ellentétben más rákos megbetegedésekkel, amelyek a szervezetben alakulnak ki.

Ha korán diagnosztizálják és kezelik, a melanóma, mely a legismertebb bőrrák típus 5 éves túlélési aránya 99 százalék.

SCF - Corporate Council Logo 22

A bőrrák kialakulása akár évtizedekbe is telhet, és az esetek száma még mindig növekszik. Sokat kell tennünk annak érdekében, hogy a világ leggyakoribb daganatos megbetegedése által okozott halálesetek számát csökkentsük és az érintettek tüneteit enyhítsük.. A The Skin Care Foundation kezdeményezéseivel, vezetésével, oktatásával és programjaival 40 éve azon dolgozik, hogy felnyissa az emberek szemét, változást hozzon és életeket mentsen.

 

A Bioderma büszkén támogatja a The Skin Care Foundation munkáját, hogy ezáltal is ösztönözze a fényvédők mindennapos használatát, valamint, hogy felhívja a figyelmet a bőrrák korai felismerésére.

 

Bőrrák tények és számok A The Skin Care Foundation jóvoltából, SkinCancer.org

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Érzékeny bőr Normál baba és gyermekbőr Orvosi kezelés során meggyengült bőr

SUN ACTIVE DEFENSE SZABADALOM

Photoderm Lait ULTRA SPF50+

Nagyon magas védelem, UVA-sugarak elleni megerősített hatékonysággal.

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (12 hónapos kortól)

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Érzékeny bőr

SUN ACTIVE DEFENSE SZABADALOM

Photoderm Aquafluide SPF50+

Hidratáló, frissítő és mattító hatású, vízbázisú fényvédő.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Érzékeny bőr

SUN ACTIVE DEFENSE SZABADALOM

Photoderm Spray SPF50+

Nagyon magas védelmet nyújtó, hidratáló láthatatlan spray

Kinek ajánlott?

Az egész család számára (12 hónapos kortól)