Atópiás ekcéma: fedezze fel szakértőink tanácsait

  • Dr. Magali Bourrel-Bouttaz, bőrgyógyász - (Franciaország, Chambéry).
    Dr Magali Bourrel-Bouttaz, Bőrgyógyász.

    Az atópiás ekcéma fellángolásai sosem véletlenül fordulnak elő. Mindig túl lehet lenni rajtuk, de ugyanilyen fontos az is, hogy a mindennapi életünkben felismerjük azokat a helyzeteket, amelyek a fellángolásokat felerősítik. Dr. Bourell-Bouttaz egy egyszerű összehasonlítást használ szemléltetésként: "Ha tűz ütne ki a házadban, akkor vizet locsolsz a lángra. Ha két héttel később ez újra előfordulna, újra vizet öntesz rá. Mindezt addig teszed, amíg meg nem érted, hogy mi okozza a tüzet." Dr. Bourell-Bouttaz alábbi leírásának köszönhetően, érthetővé válnak a kiváltó okok, hogy miért fordulhatnak elő fellángolások, hogyan csökkenthetőek a rizikó faktorok és tolhatóak ki a fellángolások közötti időszakok, amennyire csak lehetséges.

    Dr Magali Bourrel-Bouttaz, Bőrgyógyász.
Range Atoderm

Tisztítás & Ápolás

Normál, száraz, irritált és atópiás bőr

Atoderm termékcsalád

Range Atoderm


A száraz bőrt a szorító, feszülő érzés és a rugalmasság hiánya jellemzi, amelyet néha viszkető és száraz foltok megjelenése kísér.
Az Atoderm termékcsalád kifejlesztése révén, a BIODERMA egy egyedülálló megoldással állt elő a nagyon száraz és atópiás bőr helyreállítására. Bőrgyógyászati formuláinak hála, az Atoderm biológiailag és tartósan állítja helyre a nedvességet és lipideket nélkülöző bőr természetes hidrolipid rétegét. Mondj búcsút a feszülő, viszkető bőrnek!

Értékesítési pontok

Találd meg a hozzád legközelebb eső gyógyszertárat vagy patikát.

Értékesítő helyek keresése

Online vásárlás

Vásárold meg termékeinket együttműködő
webpatikáinknál.