Atoderm Préventive

Bőrmegerősítő, tápláló krém, amely késlelteti a súlyos bőrszárazság kialakulását már a születéstől kezdve.

Mindennapi bőrápolás

Száraz, nagyon száraz, érzékeny bőr Nagyon száraz, irritált, atópiára hajlamos érzékeny bőr

Skin barrier therapy™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Gyerekek, Babák

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Klinikailag bizonyított hatékonyság

64%-kal csökkenti a bőr szárazságát 29 nap használat után.*

  • Bőrmegerősítő, tápláló krém, amely már a születéstől fogva meggátolja a bőr szárazságának kialakulását.
  • Megerősíti és megvédi a bőrt

Nagyon jó bőrtolerancia - Nagyon kellemes textúra - Gyorsan beszívódik - Enyhén illatosított

  • Nagyon száraz és az ekcémára hajlamos érzékeny bőrre
Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Atoderm Préventive egy bőrmegerősítő, tápláló krém, amely a születéstől fogva meggátolja a súlyos bőrszárazság kialakulását

A Lipigenium™ különleges összetevő olyan létfontosságú zsírsavakból (omega-3 és 6) és biolipidekből (ceramidok) áll, amelyek természetes módon megtalálhatóak ugyan a bőrben, a száraz bőrrel rendelkező gyermekeknél azonban elégtelen a mennyiségük.

SKIN BARRIER THERAPY™ szabadalom: meggátolja a Staphylococcus aureus baktérium megtelepedését és elszaporodását, valamint az allergének bejutását, biológiailag és tartósan állítja helyre az egészséges bőrfelszínt.

Body Test
Face Arc
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Napi egyszeri vagy kétszeri használat.

  • Lépés 1 Alkalmazd az Atoderm Preventive készítményt az arcon és/vagy a testen, előzetesen megtisztított bőrre.
  • Lépés 2 Gyengéden maszírozd be a bőrödbe, míg be nem szívódik.

Újszülött kortól, kivéve koraszülött babák esetén.
Ne alkalmazd a sérült vagy nedvedző bőrfelületre. Ha a szárazság továbbra is fennáll, fordulj bőrgyógyászhoz.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A csecsemők 60%-a születik olyan sérült bőrfelszínnel, amely nagyon száraz bőrt eredményez. A csecsemők 20%-ánál jeletkezik az atópiás bőr egy éves koruk előtt, amelyre a szárazság súlyos és visszatérő szakaszai jellemzők. 

A csecsemők egészséges bőrfelszínének megőrzése érdekében javasolt a bőrszárazság korai kezelése.

Klinikailag bizonyított hatékonyság

Korlátozza a bőr kiszáradásának súlyosbodását

64%-kal csökkenti a bőr kiszáradását 29 napnyi használat után(1)


Megerősíti és védi a bőrt

Transzepidermális vízvesztés : 36%-kal csökken 28 napos használatot követően (2)

Források megtekintése
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Bőrünk felületén természetesen is előfordulnak baktériumok, amelyek szükségesek egyensúlya fenntartásához. Atópiára hajlamos bőr esetén bizonyos baktériumok túlzott elszaporodása súlyosbíthatja annak állapotát. Ez a szabadalmaztatott komplex korlátozza ezen baktériumok megtelepedését.

A bőr természetes barrier funkcióval rendelkezik, mely védi a környezettől. Száraz, atópiára hajlamos bőr esetén azonban a bőr lipideket és fehérjéket veszít, így védelmező szerepét sem tudja betölteni. Ez a technológia segíti a hatékony barrier (védelmező) funkciót.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com