Photoderm COVER Touch MINERAL SPF50+ claire

Magas fedésű ásványi fényvédő, mely hagyja a bőrt lélegezni.

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Kombinált, zsíros bőr Aknéra hajlamos bőr Kémiai szűrőkre allergiás bőrre

SUN ACTIVE DEFENSE

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

8 órás mattító hatás*

  • Nagyon magas UVA/UVB védelmet garantál 100%-os ásványi szűrőkkel és látható fény elleni védelmet a vas-oxidoknak köszönhetően
  • SUN ACTIVE DEFENSE: csúcstechnológiás fényvédelem, UVA-sugarak elleni megerősített hatékonysággal
  • A Fluidactiv™ szabadalma javítja a faggyú minőségét és kisimítja a bőr textúráját, szalicil- és glikolsav tartalmának köszönhetően megelőzi a bőrhibák kiújulását
  • Megszépíti a bőrt 8 órás teljes fedés mellett
  • Tiszteletben tartja a zsíros és kombinált bőrt, mivel 8 órás mattító hatást biztosít, és hagyja, hogy a bőr lélegezzen

Nem tartalmaz illatanyagot - Nagyon jó bőr- és szemolerancia - Nem mitesszerképző - Olajmentes - Ellenáll a víznek, hőnek és a magas páratartalomnak

Források megtekintése

Ez a címke garantálja, hogy fényvédő termékeink ártalmatlanok a vízi ökoszisztémára*.

*Korallok, mikroalgák NF ISO 10253, Daphnia OECD 202.

Aquatic Ecosystem logo

 

 

 

 

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

INNOVÁCIÓ KOMBINÁLT ÉS ZSÍROS BŐRRE: magas fedésű fényvédő, ami hagyja lélegezni a bőrt, anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. "LÉLEGZŐ FORMULA". A Photoderm COVER Touch SPF50+ csak a legszükségesebb összetevőket tartalmazza:

1- Véd az UVB és UVA sugaraktól és a látható fénytől. 100%-ban ásványi (fizikai) szűrőinek és a SUN ACTIVE DEFENSE szabadalomnak köszönhetően megerősíti a bőr saját védekezőképességét az UVA biológiai hatásaival szemben. Csúcstechnológiás fényvédelem, ami egyesíti az UV-szűrőket és a szabadalmaztatott biológiai védelmet. Gondoskodik egészséged védelméről, miközben a napon tartózkodsz.

2- Egyenletes bőrszínt eredményez: korrigálja, kiegyenlíti az arcszínt és a tökéletesen elfedi a bőrhibákat az ásványi pigmentek magas koncentrációjának köszönhetően. Ez a magas fedés megakadályozza a látható fény által előidézett új foltok megjelenését is.


3- Tiszteletben tartja a kombinált és zsíros bőrt, azáltal, hogy csökkenti a bőrhibák kialakulásának kockázatát a Fluidactiv™ szabadalomnak köszönhetően és mattítja a bőrt 8 órán át.

Az eredmény: Bőröd lélegzik, miközben védve van. A pórusok nem tömődnek el, a bőrhibák pedig napról napra csökkennek.

Face Arc
Neck Nyak

Használd naponta a szokásos bőrhidratálást követően.

  • Lépés 1 A hibátlan és matt arcbőr érdekében, elkerülve a maszkszerű hatást, az arc középső részétől kifelé vidd fel a terméket.
  • Lépés 2 Szivaccsal vagy alapozóecsettel vidd fel az arcodra a tökéletes hatásért.
  • Lépés 3 Egyenletesen és bőségesen vidd fel az arcodra és a nyakadra. (az ajánlottnál kisebb mennyiség felvitele csökkenti a fényvédelem szintjét.)
  • Lépés 4 Használatát gyakran ismételd meg izzadás, úszás és törölközés esetén.

Kerüld a textíliákkal való érintkezést. Felnőttek számára. Egészséges bőrre alkalmazd. A túl erős napsugárzás egészségkárosító lehet még napvédelem mellett is.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A zsíros/kombinált és az aknéra hajlamos bőrt, a bőrhibák következményeként kialakult foltok jellemezhetik. Ezek a bőrhibák zavaróak lehetnek az érintettek számára, és befolyásolhatják életminőségüket. A napozás során ezek a foltok súlyosbodnak. A sötét foltok még sötétebbnek tűnnek, a pórusok jobban láthatóak. A Photoderm COVER Touch SPF50+ a KOMBINÁLT ZSÍROS BŐRRE szabott, és csak a szükséges anyagokat tartalmazza:

1- Véd az UVB és UVA sugaraktól és a látható fénytől 100%-ban ásványi fényvédőkkel . Sőt, ahelyett, hogy túlterhelné a bőrt szűrőkkel, a BIODERMA SUN ACTIVE DEFENSE terméke megerősíti a bőr önvédelmi képességét az UVA biológiai hatásaival szemben. A csúcstechnológiás fényvédelem egyesíti az UV-szűrőket és a szabadalmaztatott biológiai védelmet, amely javítja a bőr saját védekezőképességét és gondoskodik egészségének védelméről, miközben a napon tartózkodsz.

2- Egyenletes bőrszínt eredményez: korrigálja, kiegyenlíti az arcszínt és tökéletesen elfedi a foltokat az ásványi pigmentek magas koncentrációjának köszönhetően. Ez a magas fedés megakadályozza a látható fény által előidézett új sötét foltok megjelenését is.

3. Tiszteletben tartja a zsíros és kombinált bőrt azáltal, hogy csökkenti a foltok kialakulásának kockázatát a Fluidactiv™ szabadalomnak köszönhetően, és mattítja a bőrt 8 órán keresztül. A pórusok nem tömődnek el, és napról napra csökkennek a foltok .

Klinikailag bizonyított hatékonyság

Teljes fedés

Tökéletesen elfedi a hibákat a használók 90%-ánál (1)


Korrigálja és kiegyenlíti az arcszínt

Egész nap korrigálja a bőrt a használók 81%-ánál(1)

Egész nap egységesíti a bőrszínt a használók 87%-ánál (1)


Mattít

Azonnal mattítja a bőrt a felhasználók 94%-ánál és 8 órán keresztül tart (1)


Hagyja lélegezni a bőrt

Transzepidermális vízveszteség 10,3%-kal csökken, a termék egyszeri alkalmazása után (3)

Források megtekintése

Mattító hatás

A bőr 8 órán keresztül mattá válik és kevésbé csillog (1)

-22,6%-os faggyúkiválasztás 28 napos használat után (2)


Megőrzi a bőr egészségét

+24% a bőr immunvédelme (4)

+26% védelem az oxidatív stressz ellen (4)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

SUN ACTIVE DEFENSE : csúcstechnológiás fényvédelem, megerősített UVA védelemmel. Az UV-szűrők a szabadalmaztatott biológiai védelemmel kombinálva erősítik a bőr saját védelmi rendszerét annak érdekében, hogy hosszú távon képes legyen megőrizni a saját egészségét napozás közben is.

A faggyú összetételének változása felelős lehet a bőrhibák kialakulásáért. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza a faggyú besűrűsödést, valamint megakadályozza a pórusok eltömődését és minimalizálja a bőrhibák megjelenését.

Összetevők listája