Photoderm M SPF50+ dorée

Megakadályozza a bőrhibák ismételt kialakulását.
Magas fedés és matt hatás

Speciális fényvédelem

Hiperpigmentált bőr Kék fény által kiváltott hiperpigmentáció Kipirosodásra és irritációra hajlamos hiperreaktív bőr

BLUE LIGHT PROTECTION

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Várandós és szoptatós nők

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Hatékonysága klinikailag igazolt

Szabadalmaztatott innováció: A legmagasabb KÉK FÉNY ELLENI VÉDELEM a piacon*

Photoderm M SPF50+ DOREE

- 66% KÉK FÉNY VÉDELEM: Megakadályozza a melazma kiújulását

- SUN ACTIVE DEFENSE: csúcstechnológiás fényvédelem, UVA-sugarak elleni megerősített hatékonysággal

- A glabridinnek köszönhetően eltünteti a meglévő sötét foltokat

-Egységesít: Magas pigmentkoncentráció, magas fedés maszk hatás nélkül

- 8 órás mattító és púderes hatás


Alkalmas terhes és szoptató nők számára - Gél-krém textúra - Nem ragad - Nem zsíros - Nem tartalmaz illatanyagot - Nagyon jó bőr- és szemtolerancia - Nem komedogén - Víz-, hő- és magas nedvességálló

Források megtekintése

Ez a címke garantálja, hogy fényvédő termékeink ártalmatlanok a vízi ökoszisztémára*.

*Korallok, mikroalgák NF ISO 10253, Daphnia OECD 202.

Aquatic Ecosystem logo

 

 

 

 

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

Az UVB és az UVA a hiperpigmentáció elsődleges kiváltó tényezői. A közelmúltban az is bebizonyosodott, hogy a melazmát kiváltó fő elem a látható fény, és különösen annak egy része, a kék fény .

A Photoderm M SPF50+ bőrgyógyászokkal készült, hogy kezelje a melazma okait és következményeit:
- A legmagasabb kékfény elleni védelmet nyújtja a piacon: 61%*-ban segít megakadályozni a kiújulást. 
- A glabridinnel dúsított új, szabadalmaztatott formula biológiailag is szabályozza a pigmentációs folyamatot , így segít megelőzni a pigmentfoltokat, csökkenti megjelenésüket és korlátozza kiújulásukat.
- A pigmentek magas koncentrációja képes megállítani a kék fény által okozott károkat. Magas fedést tesz lehetővé, hogy tökéletesen elrejtse a sötét foltokat, kellemes púderes és mattító hatással .
- A SUN ACTIVE DEFENSE technológia ahelyett, hogy túlterhelné a bőrt szűrőkkel , megerősíti a bőr saját védelmi képességét, hogy kompenzálja az UVA biológiai hatásait. Antioxidáns védelmet nyújt, és fenntartja a bőr immunvédelmét napon tartózkodás közben.

Ez a gél-krém bőrgyógyászati fényvédő termék, a csúcstechnológiát és a kellemes használatot ötvözi, annak érdekében, hogy a mindennapi használat következtében a tünetek elmúljanak és megelőzzék az újbóli kialakulást.

Face Arc
Neck Nyak
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Alkalmazd naponta, hogy minimalizáld a pigmentáció kockázatát.

  • Lépés 1 Vidd fel egyenletesen és vastagon az arcodra és a nyakadra (kis mennyiségű termék használata csökkenti a napvédelem szintjét).
  • Lépés 2 A védelem fenntartása érdekében vidd fel újra izzadást, úszást és törölközést követően.

Használd a Photoderm M SPF50+ terméket minden reggel, és rendszeresen vidd fel újra. Kombináld a Pigmentbio termékcsaláddal az optimális pigmentfolt elleni hatás érdekében.

  • Lépés 1 Tisztítd meg a bőrödet.
  • Lépés 2 A Photoderm M SPF50+ terméket egyenletesen és bőségesen vidd fel naponta az arcodra és a nyakadra mielőtt napra mennél (kis mennyiségű termék csökkenti a fényvédelem szintjét).
  • Lépés 3 Rendszeresen ismételd meg a használatát.
  • Lépés 4 Éjszakára használd a Pigmentbio C-koncentrátumot.

Kerüld a textíliákkal való érintkezést. Felnőttek számára. Egészséges bőrre vidd fel. Szemmel való érintkezés esetén azonnal öblítsd ki bő vízzel. A túlzott napozás károsíthatja az egészséget még fényvédelem mellett is.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Az UV sugárzás a melazma kialakulásának és kiújulásának elsődleges tényezője, és a közelmúltban felfedezték, hogy a látható fény, különösen a kék fény befolyásolja a pigmentációt, ami rontja a melazma állapotát.

A bőrt nemcsak az UVB és UVA, hanem különösen a kék fény ellen is védeni kell, hogy elkerüljük a melazma kialakulását és visszatérését. A színezett formulák jobban védenek a látható fénnyel szemben, mivel a formulában lévő pigmentek képesek megállítani a kék fény által okozott károkat.

Klinikailag bizonyított hatékonyság

Magas fedés

Tökéletesen elfedi a hiperpigmentációs nyomokat - 98% (2)


Mattít

97% -  mattít egész nap (2)


Nincs maszkhatás

Egységes bőr, maszkhatás nélkül - 88% (2)


Púderes kivitel

Kellemes púderes érzet - 90% (3)

Források megtekintése

Megakadályozza a melazma kialakulását

Megakadályozza a melazma súlyosbodását - 96% 2)


Korrigálja a melasmát

A módosított Melasma Area Severity Index (mMASI) csaknem 1/3-ával (3) csökken

Tisztítja a bőrt - 90% (2)


Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Szabadalmaztatott összetevők kombinációja, mely magas pigmenttartalma révén megelőzi a melazma kialakulását, visszatérését és az új hiperpigmentációs foltok kialakulását.

SUN ACTIVE DEFENSE : csúcstechnológiás fényvédelem, megerősített UVA védelemmel. Az UV-szűrők a szabadalmaztatott biológiai védelemmel kombinálva erősítik a bőr saját védelmi rendszerét annak érdekében, hogy hosszú távon képes legyen megőrizni a saját egészségét napozás közben is.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com