Sébium Night Peel

Gyengéden hámlasztó tisztító gél.

Éjszakai bőrápolás

Kombinált, zsíros bőr

Fluidactiv™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Fogyasztók által igazolt hatékonyság

75% -ban a bőr ragyogó.*

 • Enyhíti és finomabbá teszi a bőr textúráját: kíméletesen hámlasztó hatású
 • Segít eltüntetni a már kialakult bőrhibákat
 • Visszaállítja a bőr természetes ragyogását
 • Kiváló tolerancia - Nem komedogén
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  A Sébium NIGHT peel kijavítja a már kialakult bőrhibákat, kíméletes hámlasztó hatása révén enyhíti és finomabbá teszi a bőr textúráját:
  - Hámlasztó hatása révén a 15% glikolsav egyenletessé teszi az egyenletlen bőrt, és helyreállítja a természetes ragyogását. Ez az AHA-sav természetesen megtalálható a gyümölcsökben, és a bőrgyógyászok gyakran használják hámlasztó kezelésekhez, magas hatékonysága és toleranciája miatt. Felületi keratolitikus hatású. Csökkenti a foltokat és a hegesedést, miközben visszaállítja a bőr ragyogását, elősegítve a bőrfelszín megújulását.
  - A különleges Fluidactiv® szabadalomnak köszönhetően biológiailag szabályozza a faggyú minőségét, ami meggátolja a pórusok elzáródását, és csökkenti a bőrhibákat.
  - A D-panthenol intenzíven ápolja és nyugtatja a bőrt

  Face Arc
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Esténként

  • Lépés 1 Kizárólag tiszta és száraz, nem irritált bőrre alkalmazd esténként, négy héten keresztül.
  • Lépés 2 Reggel tisztítsd meg arcodat.
  • Lépés 3 Tarts egy hónapos szünetet két kúra között.
  • Lépés 4 Használható bőrgyógyászati vagy esztétikai kezelések előtt is, a bőr előkészítéséhez.

  Egy kúra elteltével mindig tarts 1 hónap szünetet. Amennyiben érzékenységet vagy kipirosodást tapasztalsz, csökkentsd a mindennapos alkalmazást. Kerüld a szem környékét és az ajkakat. A termék használata alatt kerüld a hosszantartó napsugárzást és minden esetben alkalmazz fényvédő krémet.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  A felnőtt nők bőrgyógyászati, kémiai ​​hámlasztásokat végeznek, amelyek célja az epidermisz hámlasztása által a sötét foltok csökkentése, a bőrsejtek gyorsabb regenerálása és a bőr ragyogásának helyreállítása.

  Ezek a hámlasztó kezelések általában drágák és meglehetősen erősek, különösen az érzékeny bőr számára.

  Azok számára, akik nehezen tolerálják az intenzív bőrgyógyászati ​​hámlasztó kezeléseket, és azoknak a nőknek, akik otthoni rutint keresnek a bőrük felkészítésehez egy bőrgyógyászati peeling eljárás előtt, az otthoni haámlasztó termékek ideálisnak bizonyulnak.

  Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Csökkenti a foltokat és a pattanásokat
  -23%-kal csökkentek a pattanások 28 nap után (1) (2)
  -10% -kal csökkentek a sötét foltok 28 nap után (3)

  Visszaállítja a bőr természetes ragyogását
  A bőr ragyogóbb: 75% (1)

  Nyugtatja és finomítja a bőr textúráját
  A bőr simább: 90% (1)
  "Új bőr " hatás: 80% (1)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  A faggyú összetételének változása felelős lehet a bőrhibák kialakulásáért. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza a faggyú besűrűsödését, valamint megakadálolyozza a pórusok eltömődését és minimalizálja a bőrhibák megjelenését.

  A külső stressz faktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája