Sébium Night Peel

Gyengéden hámlasztó tisztító gél.

Éjszakai bőrápolás

Kombinált, zsíros bőr

Fluidactiv™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Fogyasztók által igazolt hatékonyság

75% -ban a bőr ragyogó.*

SEBIUM NIGHT PEEL

  • Enyhíti és finomabbá teszi a bőr textúráját: kíméletesen hámlasztó hatású
  • Segít eltüntetni a már kialakult bőrhibákat
  • Visszaállítja a bőr természetes ragyogását

Kiváló tolerancia - Nem komedogén

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A Sébium Night Peel kijavítja a már kialakult bőrhibákat, kíméletes hámlasztó hatása révén enyhíti és finomabbá teszi a bőr textúráját:

  • Hámlasztó hatása révén (15% glikolsav) egyenletessé teszi a bőrt, helyreállítja a természetes ragyogását. Ez az AHA-sav természetesen megtalálható a gyümölcsökben, és a bőrgyógyászok gyakran használják hámlasztó kezelésekhez, magas hatékonysága és toleranciája miatt. Felületi keratolitikus hatású. Csökkenti a foltokat és a hegesedést, miközben visszaállítja a bőr ragyogását, elősegítve a bőrfelszín megújulását.
  • A különleges Fluidactiv® szabadalomnak köszönhetően biológiailag szabályozza a faggyú minőségét, ami meggátolja a pórusok elzáródását, és csökkenti a bőrhibákat.
  • A D-panthenol intenzíven ápolja és nyugtatja a bőrt

Face Arc

Esténként

  • Lépés 1 Kizárólag tiszta és száraz, nem irritált bőrre alkalmazd esténként, négy héten keresztül.
  • Lépés 2 Reggel tisztítsd meg arcodat.
  • Lépés 3 Tarts egy hónapos szünetet két kúra között.
  • Lépés 4 Használható bőrgyógyászati vagy esztétikai kezelések előtt is, a bőr előkészítéséhez.

Egy kúra elteltével mindig tarts 1 hónap szünetet. Amennyiben érzékenységet vagy kipirosodást tapasztalsz, csökkentsd a mindennapos alkalmazást. Kerüld a szem környékét és az ajkakat. A termék használata alatt kerüld a hosszantartó napsugárzást és minden esetben alkalmazz fényvédő krémet.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A felnőtt nők bőrgyógyászati, kémiai hámlasztásokat végeznek, amelyek célja az epidermisz hámlasztása által a hiperpigmentált foltok csökkentése, a bőrsejtek gyorsabb regenerálása és a bőr ragyogásának helyreállítása. Ezek a hámlasztó kezelések általában drágák és meglehetősen erősek, különösen az érzékeny bőr számára. Azok számára, akik nehezen tolerálják az intenzív bőrgyógyászati hámlasztó kezeléseket, és azoknak a nőknek, akik otthoni rutint keresnek a bőrük felkészítésehez egy bőrgyógyászati peeling eljárás előtt, az otthoni haámlasztó termékek ideálisnak bizonyulnak.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Csökkenti a foltokat és a pattanásokat

-23%-kal csökkentek a pattanások 28 nap után (1) (2)

-10% -kal csökkentek a sötét foltok 28 nap után (3)


Visszaállítja a bőr természetes ragyogását

A bőr ragyogóbb: 75% (1)


Nyugtatja és finomítja a bőr textúráját

A bőr simább: 90% (1)

"Új bőr " hatás: 80% (1)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A faggyú összetételének változása felelős lehet a bőrhibák kialakulásáért. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza a faggyú besűrűsödést, valamint megakadályozza a pórusok eltömődését és minimalizálja a bőrhibák megjelenését.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája

Porque cada vez somos más los que queremos saber qué nos estamos poniendo sobre la piel, Ask.NAOS es la plataforma que descifra la composición de los productos de NAOS (Bioderma, Institut Esthederm, Etat Pur) para permitirle elegir el producto que más le convenga. Fruto de una voluntad de transparencia, descubrirá todo lo que siempre ha querido saber sobre la naturaleza, el origen y la función de nuestros ingredientes y patentes, fundados sobre los principios de la ecobiología de NAOS. Desde hace 40 años, NAOS tiene la voluntad de respetar la naturaleza de cada piel, de la que se tienen que preservar los recursos y los mecanismos naturales, para que sea más sana y más bella de forma duradera.

Decrypt our formulaes on ask.NAOS.com

BIODERMA termékfotó, Sebium Gel moussant 500ml, habzó gél zsíros bőrre

Lemosást igénylő tisztító

Kombinált, zsíros bőr

D.A.F. szabadalom

Sébium Gel moussant

Gyengéden tisztító gél, amely gátolja a kifényesedést és a bőrproblémák kialakulását.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

BIODERMA termékfotó, Sebium H2O 500ml, micellás víz aknéra hajlamos bőrre

Lemosást nem igénylő tisztító

Kombinált, zsíros bőr Aknéra hajlamos bőr

Micellás technológia

Sébium H2O

Bőrgyógyászati tisztító micellás víz.
Tisztít és megőrzi a bőr egyensúlyát.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

BIODERMA termékfotó, Sebium Sensitive 30ml, kezelés aknés bőrre

Mindennapi bőrápolás

Aknéra hajlamos bőr Érzékeny és meggyengült aknéra hajlamos bőr

Inflastop™ technológia

Sébium Sensitive

Akne kezelés hatására érzékennyé vált bőrre. Nyugtat, hidratál és eltávolítja a pattanásokat.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik