Sensibio Mask

Intenzív nyugtató és hidratáló maszk érzékeny és intoleráns bőrre.

Alkalmi célzott bőrápolás

Érzékeny bőr

Toleridine™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Bizonyított hatékonyság

A bőr megnyugszik: 80%.*

  • Hatékonyan hidratál és nyugtat.
  • Hosszantartó komfortérzetet nyújt.
  • Helyreállítja a bőr ragyogását.
  • Optimális toleranciát biztosít.

Kitűnő tolerancia - nem mitesszerképző - lágy, krémes textúrája különleges élményt garantál - illatanyagot nem tartalmaz

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A Sensibio Maszk szabadalmaztatott Toleridine®1 komplex tartalma révén  előrelépést nyújt  az érzékeny bőr kezelésében, amely a D.A.F. komplex hatásával együtt növeli az érzékeny bőr toleranciáját. Használatával az érzékeny bőr ellenállóbbá és védettebbé válik az irritációt, allergiát okozó külső hatásokkal szemben, így kevésbé lesz reaktív.

A Sensibio Maszk azonnal enyhíti az arc kipirosodását és visszaállítja a bőr természetes ragyogását. Édesgyökér kivonat tartalma azonnal megnyugtatja és ápolja a bőrt. Hidratáló összetevői hosszantartó komfortérzetet nyújtanak, és újrastrukturálják a bőrfelszínt a ragyogó arcbőr helyreállítása érdekében.

Face FACE
Neck Nyak
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Esténként - hetente egyszer vagy kétszer.

  • Lépés 1 Tisztítsd meg bőrödet.
  • Lépés 2 Vigyél fel egy vastagabb réteget a Sensibio Maszkból az arcodra és nyakadra.
  • Lépés 3 Hagyd a bőrödön 10 percig, így az összetevőknek van idejük felszívódni.
  • Lépés 4 Öblítsd le vagy távolítsd el a termék fennmaradó részét egy vattakorong segítségével.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Az érzékeny bőr nem képes ellátni az irritáló anyagok elleni védelmi szerepét. Smink, sminkmaradványok, szennyeződés, külső stressz: mindezektől a bőr nap mint nap gyengül és feszül. Az érzékeny bőr meleg, kellemetlen érzést vált ki és széles körben elterjedt vagy lokális bőrpíron keresztül fejezi ki magát. Könnyen kiszárad, és az azt követő szárazság fenntartja törékenységét, és kellemetlen érzéshez vezet. A túlzott bőrérzékenység lehet átmeneti vagy tartós is.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Intenzíven hidratál 

A bőr hidratált lesz: 90% (1)


Nyugtat

A bőr megnyugszik: 80% (1)


Hosszantartó komfortérzetet nyújt

A bőr komfortérzete nő: 95% (1)

Források megtekintése

Intenzíven hidratál

8 órán keresztüli hatékony hidratálás (2)

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Az érzékeny bőr a külső környezeti faktorokra olyan molekulák kiválasztásával reagál, amelyek melegségérzetet, viszketést, bizsergést, feszülést és bőrpírt válthatnak ki. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza ezen molekulák képződését, hogy növelje a bőr ellenállóképességét.

Összetevők listája