Sensibio Mask

Intenzív nyugtató és hidratáló maszk érzékeny és intoleráns bőrre.

Alkalmi célzott bőrápolás

Érzékeny bőr

Toleridine™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Bizonyított hatékonyság

A bőr megnyugszik: 80%.*

 • Hatékonyan hidratál és nyugtat.
 • Hosszantartó komfortérzetet nyújt.
 • Helyreállítja a bőr ragyogását.
 • Optimális toleranciát biztosít.
 • Kitűnő tolerancia - Nem mitesszerképző - Lágy, krémes textúrája különleges élményt garantál - Illatanyagot nem tartalmaz
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  A Sensibio Maszk szabadalmaztatott Toleridine®1 komplex tartalma révén előrelépést nyújt az érzékeny bőr kezelésében, amely a D.A.F. komplex hatásával együtt növeli az érzékeny bőr toleranciáját. Használatával az érzékeny bőr ellenállóbbá és védettebbé válik az irritációt, allergiát okozó külső hatásokkal szemben, így kevésbé lesz reaktív.
  A Sensibio Maszk azonnal enyhíti az arc kipirosodását és visszaállítja a bőr természetes ragyogását. A glicirrhetin-sav (édesgyökér kivonat) tartalma azonnal megnyugtatja és ápolja a bőrt. Hidratáló összetevői hosszantartó komfortérzetet nyújtanak, és újrastrukturálják a bőrfelszínt a ragyogó arcbőr helyreállítása érdekében.

  Face Arc
  Neck Nyak
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Esténként - hetente egyszer vagy kétszer.

  • Lépés 1 Tisztítsd meg bőröd Sensibio H2O arc- és sminklemosó micellás vízzel vagy Sensibio arctisztító tejjel.
  • Lépés 2 Vigyél fel egy vastagabb réteget a Sensibio Maszkból az arcodra és nyakadra.
  • Lépés 3 Hagyd a bőrödön 10 percig, így az összetevőknek van idejük felszívódni.
  • Lépés 4 Öblítsd le vagy távolítsd el a termék fennmaradó részét egy vattakorong segítségével.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  Az érzékeny bőr nem képes ellátni az irritáló anyagok elleni védőpajzs szerepét. Smink, smink maradványok, szennyeződés, külső stressz: mindezektől a bőr nap mint nap gyengül és feszül. Az érzékeny bőr meleg, kellemetlen érzésként nyilvánul meg és széles körben elterjedt vagy lokális bőrpíron keresztül fejezi ki magát. Könnyen kiszárad, és az azt követő szárazság automatikusan fenntartja törékenységét, és kellemetlen érzéshez vezet. A túlzott bőrérzékenység lehet átmeneti vagy tartós is.

  Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Intenzíven hidratál
  A bőr hidratált lesz: 90% (1)

  Nyugtat
  A bőr megnyugszik: 80% (1)

  Hosszantartó komfortérzetet nyújt
  A bőr komfortérzete nő: 95% (1)

  Források megtekintése

  intenzíven hidratál
  8 órán keresztüli hatékony hidratálás (2)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Az érzékeny bőr a külső tényezőkre olyan molekulák szekretálásával reagál, amelyek hiperreaktivitási reakciókat, melegség érzetet, viszketést, bizsergést és bőrpírt válthatnak ki. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza ezen molekulák képződését, hogy növelje a bőr ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája