Atoderm Lait

Hidratáló testápoló tej

Mindennapi bőrápolás

Normál, érzékeny bőr

Skin Protect™ Komplex

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Gyerekek, Babák

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

50%-kal hidratáltabb bőr már felvitelkor.*

 • Hosszantartó hidratálás
 • A nem zsíros, könnyű és enyhén illatos textúra azonnal beszívódik a bőrbe, kényelmes és a valódi wellness érzést nyújt.
 • A bőr komfortérzete, rugalmassága és puhasága helyreáll.
 • Kiváló bőrtolerancia - Nem mitesszerképző
  Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  Az Atoderm Testápoló Tej megerősíti a hidrolipid réteget, tartós védelmet nyújt a bőr számára, így helyreállítja a bőrfelszín természetes funkcióját.

  Body Test
  Face Arc
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Napi egyszeri vagy kétszeri használat reggel és / vagy este

  • Lépés 1 A megtisztított bőrödre Vidd fel az Atoderm Tejet.
  • Lépés 2 Az Atoderm Testápoló Tej hidratáló hatása jelentősen javítható, ha enyhén nedves bőrön alkalmazdod (fürdés, zuhany után).

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Kettős biológiai hatásának köszönhetően növeli a bőr nedvességtartalmát a hialuronsav segíségével és pótolja a hiányzó lipideket, ezáltal védi a bőrt.

  Összetevők listája