Sébium Gel gommant

Tisztító hatású bőrradír, amely megakadályozza a pattanások és mitesszerek kialakulását.

Alkalmi tisztító

Kombinált, zsíros bőr Aknéra hajlamos bőr

D.A.F. szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists PRESCRIBED_BY_DERMATOLOGISTS

Bizonyított hatékonyság

A bőr és a pórusok megtisztulnak.

  • Kiegyenlíti a bőr textúráját
  • Finoman tisztít
  • Felkészíti a bőrt az ápoló krém felvitelére
  • Egységesíti a bőrképet

Kiváló tolerancia - Nem komedogén - Szappant nem tartalmaz - Illatosított

Források megtekintése
Értékesítőhelyek

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A Sébium Gommant habzó bőrradír az egyetlen olyan bőrradír, amely helyreállítja a bőr textúráját, összehúzza a pórusokat és ragyogóbbá teszi az arcszínt, miközben - a faggyú összetételét biológiailag szabályozó Fluidactiv® szabadalmi komplexnek köszönhetően - meggátolja bőrhibák kialakulását.

A mikro gyöngyök, amelyek hatását tovább erősítik a keratolitikus aktív összetevők (glikol- és szalicilsav), mechanikusan hatnak a bőrre. Felgyorsítják a szennyeződések eltávolítását, így segítik elő a sejtmegújulást.

Mivel a hatékonyságukról és kíméletességükről ismert tisztító hatóanyagok együttesét tartalmazza, a Sébium Gommant habzó bőrradírt igen jól tolerálja a bőr.

Face FACE
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Heti egyszer vagy kétszer.

  • Lépés 1 Vidd fel a Sébium Gommant habzó bőrradírt nedves arcra.
  • Lépés 2 Körkörös mozgásokat végezve masszírozd 1 vagy 2 percen át.
  • Lépés 3 Alaposan öblítsd le.
  • Lépés 4 Gyengéden szárítsd meg.

Kerüld a szemkörnyéket.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

A kombinált, zsíros bőr jellemzője a túlzott faggyútermelés a T-zónában (kombinált), vagy az egész arcon (zsíros bőr). A kapcsolódó klinikai tünetek a csillogás, megvastagodott bőr és gyakran a kitágult pórusok. Alkalmanként gyulladt pattanások vagy fekete mitesszerek is megjelenhetnek.

Gyengéden tisztít

A bőr gyengéden megtisztított az önkéntesek 80%-ánál *

Források megtekintése
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája