Photoderm NUDE Touch SPF 50+ Teinte naturelle

Bőrtökéletesítő fényvédő fizikai szűrőkkel

Klasszikus és barnulást elősegítő fényvédelem

Kombinált, zsíros bőr

Cellular bioprotection™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Fenőttek

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Easy to use Könnyű használat

Bizonyított hatékonyság

Jelentős kifényesedést gátló hatás 8 óra elteltével. *

 • 100% ásványi szűrők és magas UVA/UVB védelem
 • Púderszemcséinek köszönhetően akár 8 órán keresztül természetes matt hatást biztosít
 • A benne lévő ásványi pigmentek egyenletes bőrfelszínt eredményeznek
 • Napról napra csökkenti a bőrproblémákat
 • Rendkívül könnyű textúra, selymes felvitel, púderes finish tökéletesen összeolvadva a bőrrel - Kitűnő tolerancia - Nem komedogén - Kiváló vízállóképesség - 3 színárnyalatban kapható
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  Bioderma termék a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartásával egészségének megőrzése érdekében

  Egyedülálló UVA/UVB bőrgyógyászati szűrő összetételének köszönhetően optimális védelmet biztosít az UV sugárzás káros hatásai ellen (napégés, napallergia stb). A szűrők mellett a Cellular Bioprotection™* szabadalom belső biológiai védelmet biztosít. Aktiválja a bőr természetes védekezőrendszerét, véd a sejtkárosodás kockázatától és megelőzi a bőr korai öregedését: Cellular Bioprotection® biológiai szabadalom.

  100% ásványi szűrő formulája, forradalmi Liquid-to-powder technológiával három lépésben: 1) Alkalmazás után az illékony agánsek elpárolognak, és rendkívül könnyű formulát képeznek. 2) A selymes alkalmazás lehetővé teszi a pigmentek és a szűrők egyenletes eloszlását a bőrön a tökéletesen védett, egyenletes arcbőr érdekében. 3) A hidratáló anyagok áthatolnak a bőr felszíni rétegein, így púderes, matt felületet eredményezve.

  Azonnali matt hatás és bőrhibák elleni küzdelem: 1) Mattító és lágy fókuszáló púderszemcsék a kifényesedés ellen. 2) A szalicilsav nyugtatja a bőrt és fokozza az arcbőr ragyogását.

  A Fluidactiv™ - Bioderma szabadalom a Photoderm Nude Touch termékben biológiai úton szabályozza a faggyútermelést és minimalizálja a bőrproblémák kialakulását.

  Face Arc
  Neck Nyak
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Mindennapi használatra

  • Lépés 1 Rázza fel alaposan a flakont.
  • Lépés 2 Vidd fel a terméket bőségesen az arcbőrödre és a nyakadra, majd egyenletesen oszlasd el. (A felvitt krém mennyiségének csökkentése a védelem hatékonyságát is csökkenti.)
  • Lépés 3 Gyakran alkalmazd újra, főleg úszás és sportolás előtt és után.

  Három színárnyalatban kapható. Használd egészséges, sérülésmentes bőrön. Felnőttek részére. A túlzott napsugárzás egészségkárosító hatású lehet.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  Nem minden bőrtípus reagál azonos módon a napsugárzásra, mivel mindenkinek megvan a maga fényérzékenysége, amelyet fototípusa jellemez. A kombinált, zsíros bőr jellegzetessége a T-zónában vagy az egész arcon jelentkező (zsíros bőr) felesleges faggyú, amelyet bőrhibák kísérhetnek.

  Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Bőrtökéletesítő hatás
  Tökéletes bőrképet eredményez: 89% (1)

  Források megtekintése

  Kifényesedést gátló hatás
  8 órán keresztül természetes matt hatás (1)

  A bőrhibák csökkenése
  21 nap után csökkennek a bőrhibák (2)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Annak érdekében, hogy a bőr megvédje magát a napfény okozta sejtkárosodástól, olyan természetes védőmechanizmusokra támaszkodik, amelyek időnként elégtelennek bizonyulhatnak. Ez a szabadalmaztatott komplex megerősíti a sejtszintű védelmet és növeli a bőr toleranciaszintjét, ezáltal ellenállóbá válik a napsugárzás negatív hatásaival szemben. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A faggyú összetételének változása felelős lehet a bőrhibák kialakulásáért. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza a faggyú besűrűsödését, valamint megakadálolyozza a pórusok eltömődését és minimalizálja a bőrhibák megjelenését.

  Összetevők listája
  Bioderma termék értsd meg a termékösszetevőket és a szabadalmakat