Sensibio Forte

Nyugtató hatású krém, mely gyorsan enyhíti a gyulladást és tartósan nyugtatja az irritált bőrt

Mindennapi bőrápolás

Érzékeny bőr

Toleridine™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők
Prescribed by dermatologists Bőrgyógyászok által ajánlott

Bizonyított hatékonyság

A bőr megnyugszik: 95%.*

  • Enyhíti a kellemetlen diszkomfort érzetet.
  • Hatásosan nyugtat és hidratál.
  • Tartósan helyreállítja a bőr komfortérzetét.

Kitűnő tolerancia - Nem mitesszerképző - Illatanyagot nem tartalmaz

Források megtekintése

A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

A Sensibio Forte azonnali megnyugtatja a kipirosodott és felhevült intoleráns bőrt: 

  • 1. mechanikai vagy kémiai eredetű kipirosodásra (kidörzsölődött bőrre, borotválkozás, szőrtelenítés, bőrradírozás után);
  • 2. bőrgyógyászati kezelések után (lézer); 
  • 3. napégés után. .

Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. A Sensibio Forte bőrgyógyászati hatékonyságát a Toléridine™1 szabadalom és a természetes D.A.F.™2 komplex összhatása adja. Együtt szabályozzák azokat a biológiai mechanizmusokat, amelyek  a bőr fokozott reakcióját okozzák.

Nyugtató hatású aktív összetevői, köztük az allantoin és a nagy koncentrációjú enoxolon gyorsan enyhítik az olyan bőrreakciókat, mint a kipirosodás vagy az égő érzés.

Hidratáló összetevői, a méhviasz és a xilit megakadályozzák a bőr kiszáradását (melyet gyakran irritáció is kísér), ezáltal helyreállítják a bőr komfortérzetét.

Body Test
Face Arc
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

Reggel és este, valamint lehetőség szerint naponta háromszor erőteljes kipirosodás és / vagy égő érzés esetén.

  • Lépés 1 Vidd fel a Sensibio Forte krémet bőrödre tisztítás után.
  • Lépés 2 Bőröd állapotának javulását követően ritkábban alkalmazd.

Ne alkalmazd irritált bőrfelületen vagy nedvedző sebeken. Kérd egészségügyi szakember tanácsát.

Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

Az érzékeny bőr nem képes ellátni az irritáló anyagok elleni védelmi szerepét. Smink, sminkmaradványok, szennyeződés, külső stressz: mindezektől a bőr nap mint nap gyengül és feszül. Az érzékeny bőr meleg, kellemetlen érzést vált ki és széles körben elterjedt vagy lokális bőrpíron keresztül fejezi ki magát. Könnyen kiszárad, és az azt követő szárazság fenntartja törékenységét, és kellemetlen érzéshez vezet. A túlzott bőrérzékenység lehet átmeneti vagy tartós is.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

Hidratál 

A bőr hidratált: 100%*


Nyugtat

A bőr komfortérzete javul: 100%*

A bőr megnyugszik: 95%*

Források megtekintése

A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

Az érzékeny bőr a külső környezeti faktorokra olyan molekulák kiválasztásával reagál, amelyek melegségérzetet, viszketést, bizsergést, feszülést és bőrpírt válthatnak ki. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza ezen molekulák képződését, hogy növelje a bőr ellenállóképességét.

A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

Összetevők listája