Sensibio Lait

Lemosást nem igénylő sminkeltávolító tej, mely gyengéden tisztítja az érzékeny bőrt.

Lemosást nem igénylő tisztító

Érzékeny bőr Normál, kombinált bőr

Toleridine™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Bizonyított hatékonyság

A tesztelők 80%-ának megnyugtatta a bőrét*.*

 • Tökéletesen tisztít és eltávolítja a sminket.
 • Nyugtatja és lággyá varázsolja a bőrt.
 • Kitűnő bőrtolerancia.
 • Könnyed textúrája ötvözi a lágy arcbőr és frissesség érzését .
 • Öblítést nem igényel.
 • Nem mitesszerképző - Illatanyagot nem tartalmaz
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  A Sensibio Arctisztító Tej eltávolítja a sminket és kíméletesen tisztíja a bőrt.
  Exkluzív szabadalmaztatott Toleridine™ komplex tartalma növeli az érzékeny bőr toleranciaküszöbét.
  Az érzékeny bőrnek áttörést jelentő Toléridine® szabadalom hatását a szintén szabadalmaztatott D.A.F. (Dermatological Advanced Formulation) természetes komplex egészíti ki, mely meggátolja a gyulladást keltő molekulák termelődését, ezáltal csökkenti a bőrirritációt.
  Az édesgyökér kivonat azonnal nyugtatja és lágyabbá teszi a bőrt.

  Face Arc
  Eyes Szem és szemhéj
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Naponta egyszer vagy kétszer reggel és / vagy este.

  • Lépés 1 Egy vattakorong vagy ujjbegyeid segítségével vidd fel a Sensibio arctisztító tejet arcodra és szemkörnyékedre.
  • Lépés 2 Óvatosan tisztítsd meg bőröd és távolítsd el a sminket és a szennyeződéseket arcodról és a szemek környékéről.
  • Lépés 3 Addig ismételd a folyamatot, míg a vattakorong tiszta nem marad.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  Az érzékeny bőr nem képes ellátni az irritáló anyagok elleni védőpajzs szerepét. Smink, smink maradványok, szennyeződés, külső stressz: mindezektől a bőr nap mint nap gyengül és feszül. Az érzékeny bőr meleg, kellemetlen érzésként nyilvánul meg és széles körben elterjedt vagy lokális bőrpíron keresztül fejezi ki magát. Könnyen kiszárad, és az azt követő szárazság automatikusan fenntartja törékenységét, és kellemetlen érzéshez vezet. A túlzott bőrérzékenység lehet átmeneti vagy tartós is.

  Bőrgyógyászatilag tesztelt

  Tökéletesen tisztít
  A tesztelők 93%-nak megtisztítta a bőrét*

  Nyugtatja a bőrt
  A tesztelők 80%-nak megnyugtatta a bőrét*

  Lággyá varázsolja a bőrt
  A tesztelők 86%-ának lágyabb lett a bőre *

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Az érzékeny bőr a külső tényezőkre olyan molekulák szekretálásával reagál, amelyek hiperreaktivitási reakciókat, melegség érzetet, viszketést, bizsergést és bőrpírt válthatnak ki. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza ezen molekulák képződését, hogy növelje a bőr ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A külső stressz faktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája