Sensibio Light

Hidratáló, védelmet nyújtó kezelés az érzékeny bőr ápolására.

Mindennapi bőrápolás

Érzékeny bőr

Toleridine™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Bizonyított hatékonyság

A bőr megnyugszik: 90%.*

 • Azonnal enyhíti a bőr égő érzését és növeli a bőr ellenállóképességét.
 • Tökéletesen hidratál.
 • Optimális toleranciát biztosít.
 • Kiváló sminkalap.
 • A bőr megőrzi simaságát.
 • Selymes textúrája könnyen felszívódik, lággyá és rugalmassá teszi a bőrt.
 • Nem mitesszerképző - Illatanyagot nem tartalmaz
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  Sensibio Light krém előrelépést nyújt az érzékeny bőr ápolásában. A Toleridine™1 szabadalom, a D.A.F.™2 komplex szabadalommal megerősítve növeli a bőr toleranciaküszöbét. A bőr ellenállóbbá és védettebbé válik a külső, irritációt okozó hatásokkal szemben. A Sensibio Light krém glicirrizin-sav (édesgyökér kivonat) tartalma révén azonnal enyhíti az égető érzést és a bőrfeszülést, valamint azonnali komfortérzetet biztosít.

  Face Arc
  Neck Nyak
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Naponta egyszer vagy kétszer reggel és / vagy este.

  • Lépés 1 Vidd fel a Sensibio Light krémet arcodra és nyakadra, miután megtisztítottaddd bőröd Sensibio H2O arc- és sminklemosó micellás vízzel vagy Sensibio Arctisztító tejjel.
  • Lépés 2 Masszírozd gyengéden a bőrödbe, amíg be nem szívódik.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  Az érzékeny bőr nem képes ellátni az irritáló anyagok elleni védőpajzs szerepét. Smink, smink maradványok, szennyeződés, külső stressz: mindezektől a bőr nap mint nap gyengül és feszül. Az érzékeny bőr meleg, kellemetlen érzésként nyilvánul meg és széles körben elterjedt vagy lokális bőrpíron keresztül fejezi ki magát. Könnyen kiszárad, és az azt követő szárazság automatikusan fenntartja törékenységét, és kellemetlen érzéshez vezet. A túlzott bőrérzékenység lehet átmeneti vagy tartós is.

  Hidratál
  A bőr azonnal hidratált lesz 100% (1)

  Nyugtat
  A bőr megnyugszik: 90% (1)

  Források megtekintése

  Intenzíven nyugtat
  A bőrfeszesség-érzésének csökkenése: - 68% (2)
  Túlmelegedés érzésének csökkenése: - 53% (2)
  A bőr érdességének csökkenése: -77% (2)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Az érzékeny bőr a külső környezeti faktorokra olyan molekulák kiválasztásával reagál, amelyek melegségérzetet, viszketést, bizsergést, feszülést és bőrpírt válthatnak ki. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza ezen molekulák képződését, hogy növelje a bőr ellenállóképességét.

  A külső stresszfaktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét.

  Összetevők listája