Sensibio Rich

Tápláló, hidratáló kezelés az érzékeny bőr ápolására.

Mindennapi bőrápolás

Érzékeny, intoleráns, allergiás bőr Száraz, nagyon száraz, érzékeny bőr

Toleridine™ szabadalom

Kinek ajánlott?

Fenőttek, Tinik

Milyen összetevőket tartalmaz?

Összetevők

Klinikailag bizonyított hatékonyság.

A bőrfeszülés csökkenése: - 80%.*

 • Azonnal enyhíti a bőr égő érzését, valamint megnöveli a bőr érzékenységi küszöbét.
 • Hatásosan táplál.
 • Hidratál és védelmet nyújt.
 • Optimális toleranciát biztosít.
 • Kiváló sminkalap.
 • Nem mitesszerképző. Kitűnő tolerancia. Nem tartalmaz illatanyagot.
 • Források megtekintése
  Értékesítőhelyek

  A BIODERMA összes terméke az ökobiológiai alapelveknek megfelelően lett kialakítva, a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartása és egészségének megőrzése érdekében.

  Bioderma termék a bőr ökoszisztémájának tiszteletben tartásával egészségének megőrzése érdekében

  A Sensibio Rich krém előrelépést nyújt az érzékeny bőr ápolásában. A Toleridine
  ™1 szabadalom a D.A.F.™2 komplex szabadalommal megerősítve növeli a bőr toleranciaküszöbét. A bőr ellenállóbbá és védettebbé válik a külső, irritációt okozó hatásokkal szemben. A Sensibio Rich krém glicirrizin-
  sav (édesgyökér kivonat) tartalma révén azonnal enyhíti az égő érzést és csökkenti a bőr feszességét, valamint azonnali komfortérzetet biztosít. A Sensibio Rich krém hidratálja, valamint újrastrukturálja a bőrfelszínt, így
  meggátolja az irritációért felelős anyagok bőrbe jutását.

  Face Arc
  Neck Nyak
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre
  Bioderma termék hogyan használd lépésről lépésre

  Naponta egyszer vagy kétszer reggel és / vagy este.

  • Lépés 1 Vidd fel a Sensibio Rich krémet arcodra és nyakadra miután megtisztítottaddd bőröd Sensibio H2O arc- és sminklemosó micellás vízzel vagy Sensibio Arctisztító tejjel.
  • Lépés 2 Masszírozd gyengéden a bőrödbe, amíg be nem szívódik.

  Minden nap foglalkozunk azzal, hogy termékeink környezetbarátak legyenek. A legtöbb termékünk csomagolás újrahasznosítható műanyagból készül. Termékeink külső csomagolása pedig fenntartható erdőgazdálkodásból származó papírból készül. Tájékozódj te is a helyi szelektív hulladékgyűjtési szabályokról, hogy ezáltal óvd környezeted.

  Az érzékeny bőr nem képes ellátni az irritáló anyagok elleni védőpajzs szerepét. Smink, smink maradványok, szennyeződés, külső stressz: mindezektől a bőr nap mint nap gyengül és feszül. Az érzékeny bőr meleg, kellemetlen érzésként nyilvánul meg és széles körben elterjedt vagy lokális bőrpíron keresztül fejezi ki magát. Könnyen kiszárad, és az azt követő szárazság automatikusan fenntartja törékenységét, és kellemetlen érzéshez vezet. A túlzott bőrérzékenység lehet átmeneti vagy tartós is.

  Klinikailag bizonyított hatékonyság

  Hidratál
  A bőr + 50% - kal hidratáltabb 2 órával a használatot követően (1)


  Források megtekintése

  Intenzíven nyugtat
  A bőrfeszülés csökkenése: - 80% (2)
  Túlmelegedés érzésének csökkenése: - 61% (2)
  A bőr érdességének csökkenése: - 89% (2)

  Források megtekintése
  Bioderma termék hatékonysági bizonyíték

  A NAOS laboratórium az ökobiológiai szemléletének megfelelően állította elő ezt a készítményt, hogy a legmegbízhatóbb terméket biztosítsa számodra. A termék kközéppontjában:

  Az érzékeny bőr a külső tényezőkre olyan molekulák szekretálásával reagál, amelyek hiperreaktivitási reakciókat, melegség érzetet, viszketést, bizsergést és bőrpírt válthatnak ki. Ez a szabadalmaztatott komplex megakadályozza ezen molekulák képződését, hogy növelje a bőr ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  A külső stressz faktorok érzékennyé tehetik a bőrt. Ez a szabadalmaztatott komplex növeli a bőr toleranciaküszöbét - függetlenül a bőr típusától - annak érdekében, hogy növelje ellenállóképességét. A NAOS Research szabadalmát Aix-en-Provence-ban tervezték és laboratóriumainkban fejlesztették ki.

  Összetevők listája
  Bioderma termék értsd meg a termékösszetevőket és a szabadalmakat