Kényeztesd bőröd a szalicil- és hialuronsav jótékony hatásával!

A szalicilsav és a hialuronsav különböző módon működnek. A bőrben természetesen jelen lévő hialuronsav összegyűjti a vizet és a párát, ami segít hidratáltan tartani a bőrt. Ami a szalicilsavat illeti, a bőrápoló termékekben ez egy olyan összetevő, amely bőrmegújító hatásáról ismert. Egyetlen bőrápoló termékben, például szérumban kombinálva a két sav négy fő előnnyel jár.

Hámlasztás
1/ Hámlasztás és pórustisztítás A szalicilsav hámlasztja a bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, ami segít a pórusok eltömődésének megszüntetésében megelőzésében és méretük csökkentésében.
 A gyulladás csökkentése
2/ A gyulladás csökkentése A szalicilsav a hámlasztás és a pórusok tisztán tartása révén a gyulladás csökkentésében is segít. A pórusokban összegyűlő baktériumok és szennyeződések nélkül sokkal ritkább kevesebb az irritáció.
Anti-aging
3/ Anti-aging A hialuronsav és a szalicilsav egyaránt hat az öregedés jeleire tüneteire, ezzel extra volument adva a bőrnek és segítve a bőr simaságának megőrzését. és extra volument adva neki.
Hidratálás
4/ Hidratálás A hialuronsav nem csupán hidratálja a bőrt, hanem segít a bőrnek megtartani a nedvességéet, így az hidratált és egészséges marad.

A pattanásoktól szenvedő felnőtteknek az öregedés első jeleivel is meg kell küzdeniük. Az oxidált faggyú és a Cutibacterium acnes baktérium nagymértékben felelős a bőrhibák  kialakulásáért. Ezekhez jönnek hozzá a finom vonalak és az első ráncok. A szalicilsav és a hialuronsav egy termékben való kombinálása ezért tökéletesen ésszerű - kiegészítik egymást. Egy pattanásos bőrű felnőttnek csak egy terméket kell alkalmaznia, hogy két különböző probléma kezeléséről gondoskodjon.

Sébium szérum

A bőrgyógyászatban számos bőrprobléma kezelésére használt béta-hidroxisav, a szalicilsav a bőrápoló termék vizes fázisában oldódik fel, hogy a bőr felszínén fejtse ki hatását. Pattanások esetén az elhalt hámsejtek hajlamosak összeolvadni és felhalmozódni a bőr felszínén. A bőrnek ez a megvastagodása, az úgynevezett hiperkeratinizáció az egyik oka annak, hogy a pórusok eltömődnek. A szalicilsav segít eloldani ezeket a sejteket egymástól, így azok lehullanak. A felszabadított pórusoknak köszönhetően a faggyú szabadon keringhet. Nem oxidálódik, így a C. acnes nem telepszik meg benne, ezáltal csökken a gyulladás. Mivel nincsenek többé felesleges, egymáshoz tapadó bőrsejtek, új sejtek költöznek a bőr felszínére. A maradványtünetek eltűnnek, a bőr simábbá és egyenletesebbé válik, így egységesebb lesz az arcszín.

Szalicilsav

A hialuronsav kulcsszerepet játszik a bőr nedvességtartalmának fenntartásában és helyreállításában. A hialuronsav, amely súlyának akár 1000-szeresét is képes magába szívni,  segít a bőrnek fenntartani a bőr struktúráját. Részt vesz a kollagéntermelésben is, rugalmassá téve a bőrt. A bőrben természetesen jelen lévő hialuronsav mennyisége idővel fokozatosan csökken. A bőrápoló termékbe való beépítése segít feszesíteni a bőrt. Végül a hialuronsav segít abban is, hogy a bőr védőrétege érintetlen maradjon, megakadályozva, hogy a stresszfaktorok irritálják.

Hialuronsav

A szalicilsav és a hialuronsav tehát egymást kiegészítő hatásúak a bőrápolási rutinban. Mindkettő szerepelhet egy termékben, például egy szérumban.

Sébium szérum

A bőrben felszívódó szalicil- és hialuronsav segít a hámlasztásban, csökkenti a gyulladást, hidratálja és védi a bőr barriert, valamint javítja az általános arcszínt és tónust. A két sav egy szérumban való kombinálása biztosítja mindkettő hatékonyságát, anélkül, hogy irritálna.

A két sav egyetlen termékben történő felhasználásának számos előnye van. A Bioderma ökobiológiai megközelítésével a lehető legkevesebb összetevőt használjuk termékeinkben,  csak azokat, amelyek szükségesek, hogy biztosítsuk azok tolerálhatóságát és hatékonyságát. Minél több termék kerül egy bőrápolási rutinba, annál nagyobb a kockázata annak, hogy valamilyen irritációt vált ki a bőrből.

Sébium szérum

Ha olyan bőrápolási terméket szeretnél beépíteni a rutinodba, amelynek formulája szalicilsavat és hialuronsavat is tartalmaz, szánj időt a megfelelő termék kiválasztására. Olyan terméket válassz, amely megfelel a bőröd speciális igényeinek. A termékek különbözhetnek az egyes savak arányában, hogy jobban reagáljanak az egyéni bőrállapotokra. Ami biztos, hogy javulást fogsz látni a bőrhibáidon és az arcbőrödön, csökken a finom vonalak száma, miközben elkerülsz minden lehetséges irritációt.

Sébium szérum

BIODERMA termékfotó, Sebium H2O 500ml, micellás víz aknéra hajlamos bőrre

Lemosást nem igénylő tisztító

Kombinált, zsíros bőr Aknéra hajlamos bőr

Micellás technológia

Sébium H2O

Bőrgyógyászati tisztító micellás víz.
Tisztít és megőrzi a bőr egyensúlyát.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik

Szérum

Aknéra hajlamos bőr

Fluidactiv™ szabadalom

Sébium Serum

Bőrhibák elleni koncentrátum. Láthatóan csökkenti a pattanásokat, bőrhibákat, maradványtüneteket és az öregedés első jeleit.
8 órás hidratáló hatás
Hialuronsavval

Kinek ajánlott?

Felnőttek

BIODERMA termékfotó, Sebium Sensitive 30ml, kezelés aknés bőrre

Mindennapi bőrápolás

Aknéra hajlamos bőr Érzékeny és meggyengült aknéra hajlamos bőr

Inflastop™ technológia

Sébium Sensitive

Akne kezelés hatására érzékennyé vált bőrre. Nyugtat, hidratál és eltávolítja a pattanásokat.

Kinek ajánlott?

Felnőttek, Tinik